Hos Elias salon er det dig og dine ønsker i Fokus. Vi lytter og spørger ind for at realisere det look, som du har i tankerne. Elias Salon befinder sig på Vesterbrogade i Århus C, hvor god kundeservice og mode, altid er i fokus.

Salonen er kendt for en god oplevelse herunder, rådgivning, personlig betjening og et altid godt humør. Vi lægger stor vægt på at hver kunde ser et besøg hos os, som en dejlig oplevelse. Dette gør også, at vi har en bred og stabil kundekreds, hvilket giver salonen en god atmosfære.

For dig som kunde betyder det, at du er sikker på kvalificeret rådgivning og håndværk. Og vi har altid tid til at sikre, at dit hår bliver som ønsket! Hos Salonen bliver du kun klippet af frisører, der tager frisørfaget seriøst. For dig som kunde betyder det, at du er sikker på kvalificeret rådgivning og håndværk.

Elias Salon  har haft samme beliggenhed i mere end 15 år. Idag er salonen drevet af Amjad Hamid som har beskæftiget sig med salonen siden 2013. Salonens nøglefokus, er de mandlige kunder, da salonen er specialist og har størst erfaring indenfor klipning af mænd i alle aldre.

 

Elias Salonen er drevet af Amjad Hamid som både er indehaveren og primær frisør i Elias Salon. Amjad har stor passion for herreklip og følger altid med hårmoden og trends på området. Amjad brænder for at give et smukt look, der passer til den enkle kunde uden at gå på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde. Med en perfektionistisk og kreativ tilgang til arbejdet, giver Amjad kunderne en behagelig og postitiv oplevelse samt de flotteste resultater.

Vi glæder os til at klippe netop dig.

De bedste hilsner

Amjad Hamid

Skærmbillede 2020-06-27 kl. 16.24.57.png